O Trudi

O Trudi

Trudi kozmetika      

 

Ekskluzivna linija otroške kozmetike TRUDI Baby Care

Nežna, dragocena, bogata s hranili in proteini, narejena iz neobdelanih materialov pridobljenih iz panja kot so med, pelod, medičina, vosek in propolis. To so naravne sestavine, ki so navdihnile novo linijo kozmetike, Trudi Baby Care – darovi panja. Vsak dar je bil preučen na podlagi njegovih lastnosti, da bi še povečal naravne karakteristike izdelka. Zaradi nežnosti in sladkosti neobdelanih materialov so ti izdelki posebej primerni za vsakodnevno higieno in nego otroka. Z edinstvenostjo, ki jo prinašajo izdelki skupaj z imenom Trudi, se lahko higiena otroka prelevi v posebne trenutke za starše in ustvari spomine ter povezanost. 

 

 

ZGODOVINA:

S.I.L.C. je Italijansko podjetje, ki uspešno deluje na trgu že več kot trideset let kot proizvajalec sanitetnega materiala za enkratno uporabo.

S.I.L.C. = Societa Italiana Lavorazione Cellulosa (Družba za obdelovanje celuloze Italije)

S.I.L.C. je delniška družba, tako zaradi lastniške strukture kot zaradi lokacije glavnih prostorov. Aktivnost v teh obsega proizvajanje produktov, ki izhajajo predvsem iz celuloze: higienske podloge za inkontinenco, ženski ščitniki za perilo, otroške plenice, vlažilni robčki, izdelki za družinsko higieno ter produkti za higieno malih živali. 

Za ciljno in bolnišnično farmacijo

Ekskluzivna linija Dry Fit plenic je raziskana in osnovana na podlagi pazljivega opazovanja otrok in njihovih potreb. Poleg osnovnih (zaščita in vpojnost) je bila posebna pozornost posvečena tudi potrebi po udobju.

 

Oddelčna farmacija:

Oddelčna farmacija se posebej ukvarja z mrežo lekarn in trgovin na nacionalni ravni.

Pri S.I.L.C.-u ciljna farmacija ponuja samo vodilne znamke. Še posebej velja omeniti linijo podlog za inkontinenco za enkratno uporabo Soffisof, linijo plenic Trudi in linijo za oskrbovanje manjših ran Salvemed. Kar dela te linije še bolj ekskluzivne je dejstvo, da niso na voljo v veleprodaji ampak samo na določenih prodajnih mestih.

Z linijo Trudi je podjetje S.I.L.C. doseglo res neverjeten uspeh, kljub močni konkurenci. Prav iz tega razloga je popularni liniji vlažilnih robčkov in kozmetike sledila tudi linija Dry Fit plenic, ki pri mamicah doživljajo ravno tak uspeh

MISIJA:

Inspiracijski motivi ustave podjetja S.I.L.C., so že vse od začetka delovanja povzeti v sledečih besedah:

S spoštovanjem do okolja oblikovati, proizvajati in komercializirati produkte, ki lahko izboljšajo družinsko kvaliteto življenja vse od novorojenčka pa do starostnika. In tako kot posledico povišati vrednost podjetja samega, njegovih zaposlenih, komercialnih in industrijskih partnerjev ter socialnega okvirja v katerem deluje.

Izvozna divizija:

Izvozna divizija je odgovorna za tuj trg, kjer S.I.L.C. cilja na čim večjo prisotnost. Izvoz naj bi sčasoma predstavljal 30 odstotkov prometa podjetja.

Poleg prisotnosti na osnovnih Evropskih trgih (Francija, Nemčija, Anglija, Španija in Grčija), se je v zadnjem času pomembno partnerstvo sklenilo tudi na razvijajočih se trgih in sicer v državah kot so Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Rusija, Egipt, Libija, Savdska Arabija, Združeni Arabski Emirati, Kuvajt, Irak, Iran in Pakistan.

Poslanstvo in izziv podjetja je tako postala širitev na čim več tekmovalnih in raznolikih tujih trgov. 

 

 

Italijanski Excellence Certified:

SILC je registrirana v sistemu EMAS, ISO 14001 za okolje, OHSAS 18001 za varnost in ISO 9001 za kakovost, ki so pridobili tudi na podlagi tega potrdila odličnosti v letu 2007.

SILC je certificiran za varnost uporabnikov podatkov doma, po standardu BS ISO 27001.
Za izdelavo svojih medicinskih pripomočkih SILC, je ISO 13485, medtem ko za proizvodnjo svojih kozmetičnih izdelkov, je ISO 22716 certifikatom GMP (Good Manufacturing Practices). Nekateri izdelki so certificirani PEFC SILC, za zaščito gozdov ali BIO, po protokolarnem CCPB.

SILC je pooblaščen tudi s strani Ministrstva za zdravje za proizvodnjo Medical Surgical.

SILC  spoštuje SEDEX, neprofitno organizacijo, ki usmerja izbiro pri etičnih poslovnih praksah in je odgovoren za svetovne dobavne verige.

 

 

 

 

 

S.I.L.C. = Società Italiana Lavorazione Cellulosa

Nahajajo se  v zgodovinski tovarni Trescore Cremasco, ki pokriva območje skupno 60.000 kvadratnih metrov.

 

 

 

Trudi kozmetika © 2018, izvedba: dsplet.si